The Shack

Asbestos filled beach shack situated a stones throw from Palm Beach, turned modern family home - perfect for entertaining.

Gorgeous recycled timber has been sanded back and re-stained throughout the kitchen, dining, living and bedroom quarters. Both bathrooms feature 'Subway' tiles from floor-to-ceiling, which complement an exquisitely large stone tile on floors. High ceilings throughout the home create a spacious, light feeling - with modern fittings and decor creating an inviting space to live and entertain.

The brief was to create a beach house that would be warm, welcoming and great for entertaining - while also being low-maintenance. This was achieved through the open-plan kitchen and living area extending onto a large undercover deck.

Living space and outdoor deck - The Shack
Living space and outdoor deck - The Shack
Backyard - The Shack
Backyard - The Shack
Recycled timber flooring - The Shack
Recycled timber flooring - The Shack